De volgende spullen en apparaten zijn overcompleet en daarom te koop. Reeds verkochte spullen worden gemerkt als 'verkocht'. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

Stuur een berichtje via onze contact pagina of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan waar uw interesse naar uit gaat en doe een aannemelijk bod. Wij nemen dan via email (of telefonisch indien aangegeven) contact op om een en ander af te spreken. Let op: wij versturen niet maar verwachten dat uw aankoop wordt afgehaald.

 

Diverse PC monitoren met VGA ingang

Enkele PC monitoren met VGA ingang

 

Gapfiller 5W

Gapfiller TDT 5W. Deze gapfiller is in principe een versterker met een ingangsniveau in het mV bereik en een uitgangsniveau van 5 W voor een DVB-T signaal. Dit betekend dat voor een analoog TV signaal een uitgangsniveau tegen de 50 W mogelijk is. Deze versterker is afgestemd op kanaal 37.

 

Paneelmeters

Diverse paneelmeters

 

Philips PM3208

Philips PM3208 Oscilloscoop

 

Philips BVM GM4132

Philips buisvoltmeter GM4132 (gebruiksaanwijzing)

 

TekCamera

Tektronix 0scilloscope camera model C-59 (serienummer B055350). Deze camera kan voor het scherm van verschillende oscilloscopen van het merk Tektronix worden gehangen. Met een druk op de knop kan dan een foto worden gemaakt. Het polaroid achterstuk zorgt er voor dat de foto direct beschikbaar is.

 

TekVITS201

Tektronix VITS 201 VIT Generator (aanvullende informatie)

 

UPS APC BK650M

APC UPS type BK650M

 

Weerstanden alle3

Een drietal regelbare weerstanden

Weerstand AvdPerk

Detail regelbare weerstand merk Alpee

Weerstand Emi

Detail regelbare weerstand merk Emi