Laat hier uw bericht voor het Omroep Zender Museum en haar bezoekers achter...


Derk Beekman
Een leuke site met veel leuke foto's en verhalen waar ik koud van krijg die oude tijd. Ik denk dat ik en de vakantie eens die kant op ga als het kan.

maandag 04 november 2019
Danny van Strien

Mooi gastenboek en website succes


zaterdag 15 december 2018
Viktor de Vries

Ik zal nog wel eens vaker terug komen, leuke site.


zaterdag 24 november 2018
robert benjamins
ongeveer 2-2,5 jaar geleden dat ik samen met mijn vader het omroep zender museum heb bezocht wist ik niet wat ik zag wat de medewerkers in de jaren bij elkaar hebben gekregen en de enthousiasme hoe daar over verteld werd bij de rondleiding heb mijn oren en ogen de kost gegeven daar. ik hoop dat de medewerkers zo snel weer een nieuw onderkomen vinden om het omroep zender museum weer voort te zetten en dat ik samen met mijn vader daar weer een bezoekje kunnen doen,van mij krijgen deze mensen een grote pluim op gestoken.

zondag 25 februari 2018
Frans van Asperen
Op zaterdag 8 april ben ik langs geweest en ik heb erg genoten van het enthousiasme van de medewerkers en het museum. Als liefhebber van (oude) radio's, ik ben ook lid van de NVHR, heb ik nu ook eens naar de andere kant, de zenders, gekeken. Wat een prachtige collectie. En veel werkt nog ook. Zowat iedere Nederlander luistert naar de radio en keek vroeger TV via de hier opgestelde apparatuur. Daarom alleen al mag deze collectie echt niet verloren gaan. Het is een markant stuk historie. Ik hoop van harte dat er een nieuwe ruimte gevonden wordt om alles weer aan het publiek te kunnen tonen. Als herinnering aan dit bijzondere bezoek heb ik nog een oude FM zendbuis gekocht. Dat is echt iets anders dan een ECC85 in een FM ontvanger!

donderdag 13 april 2017
 
Powered by Phoca Guestbook